Koulutus ja virkistys Koulutus ja virkistys

Etusivu > Jäsenedut > Koulutus ja virkistys

HSJ:n koulutus- ja virkistystarjonta suunnitellaan jäsenten toiveiden ja kysynnän mukaan.

Tietoa aikaisemmista koulutuksista löydät täältä!

Tarjolla on ammatillista koulutusta, ay-toimintaan ja työssä jaksamiseen liittyvää asiaa, työelämätaitoja kehittävää koulutusta, kulttuuritapahtumia ja tutustumiskäyntejä sekä fyysisen hyvinvoinnin edistämistä. Yhdistyksen toimistossa koulutustoiveita ottaa vastaan toiminnanjohtaja Johanna Sillanpää.

Tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla, jäsenlehdessä ja sähköpostitse. Jäsenposti lähetetään Journalistiliiton jäsenrekisteriin merkittyihin sähköpostiosoitteisiin, joten muista ilmoittaa myös mahdollisista muutoksista yhteystiedoissasi. Ellet mielestäsi saa lainkaan jäsenpostia, ole yhteydessä toimistoon.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan yleensä nettilomakkeella. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin mainita. Sitovuus tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu maksamaan mahdolliset kulut, joita hänen ilmoittautumisensa on aiheuttanut, esimerkiksi lipun hinnan tai tarjoilun, ellei niitä saada kuluitta peruttua. Kunkin tilaisuuden perumisehdot kerrotaan viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä.

Siirry tapahtumakalenteriimme tästä!