Harrasteryhmät Harrasteryhmät

Etusivu > Jäsenedut > Harrasteryhmät
KODAK Digital Still Camera

Fraasikuoro

Yhdistyksellä on oma Fraasi-kuoro, joka harjoittelee kerran viikossa torstaisin. Kuoron johtajana toimii Raija Silfverberg. Viikottaisten harjoitusten lisäksi kuoro on esiintynyt jäsenten jouluisessa yhteislauluillassa ja vuosikokouksessamme sekä osallistunut Kuorojen kierrokselle.

Jos kuorolaulu kiinnostaa, ilmoita halukkuutesi HSJ:n toimistoon johanna.sillanpaa@hsj.fi!


Sähly

Yhdistyksellä on ollut sählyvuoro maanantai-iltaisin klo 20.30-21.30 Hakaniemessä Arena Centerissä, mutta nyt vuoro on koronan vuoksi tuolla.

Jos pelaaminen sählyjoukkueessa kiinnostaa, ota yhteyttä joko pelaajien yhteyshenkilöön juho.matilainen@gmail.com tai HSJ:n toimistoon  jaana.virtanen@hsj.fi!


Seniorijournalistit

Seniorijournalistit on noin 250-jäseninen HSJ:n jäsenten eläkeläisklubi. Toiminta on monipuolista ja vilkasta. Klubilounaille jäsenet kokoontuvat kuukausittain. Ohjelmassa on muun muassa ooppera-, teatteri- ja näyttelyvierailuja sekä jäsenmatkoja ja kotimaan retkiä lähialueille.
Seniorijournalistit tiedottaa jäsentilaisuuksista jäsenkirjeissä, joita tulee muutaman kuukauden välein kesätaukoa lukuunottamatta.

Jos senioritoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä HSJ:n toimistoon jaana.virtanen@hsj.fi tai klubimestari annakati.mattila@pp.inet.fi.

Seniorijournalistien vuosi 2021

VUOSIKOKOUS SIIRTYY

Seniorijournalistien vuosikokousta ei pidetä perinteiseen tapaan tammikuun viimeisenä torstaina, vaan se joudutaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan. Kokous järjestetään, kun koronarajoitukset antavat siihen mahdollisuuden.

VUODEN 2021 LOUNAAT

Seniorijournalistien klubilounaat on jouduttu kevätkaudelta perumaan koronatilanteen vuoksi.

Lounaita järjestetään koronatilanteen salliessa edelleen ravintola Arthurissa kuukauden viimeisenä torstaina. Syksyn 2021 lounaspäivät 26.8., 30.9., 28.10. ja 25.11. Kuukausilounaiden alkamisajaksi on sovittu klo 12.30. Ravintola Arthur toivoo, että alkamisaikaa myös noudatetaan eikä ruokailemaan tulla ennen sovitun lounasajan alkua. Niin ikään ravintolan kanssa on sovittu, että kabinettitila on Seniorijournalistien yksityiskäytössä vasta klo 13.30:stä lähtien.

Ravintola Arthur on ilmoittanut nostavansa lounaan hinnan 14,50 euroon. Seniorijournalistit kompensoi lounaan hintaa 4 eurolla ruokailijaa kohti, jolloin lounastaja maksaa ruokailustaan itse 10,50 euroa. Lounas maksetaan ravintolan kassalle lounaalle tultaessa.

Seniorijournalistien klubitoimikunta seuraa koronatilanteen kehitystä ja toimii viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa tilaisuudet voidaan perua lyhyelläkin varoitusajalla.

 *****

NOUDATA ILMOITTAUTUMISAIKOJA
Ilmoittautumiset klubin tilaisuuksiin ovat sitovia. Sen vuoksi osallistumismaksu peritään myös siinä tapauksessa, ettet saavu ilmoittautumisestasi huolimatta paikalle. Jos sinulle tulee este, peruuta osallistumisesi heti, kun saat tiedon siitä.


Esoteriakerho

HSJ:n esoteriakerho tarjoaa HSJ:n jäsenille vapaaehtoista, omaehtoista ja omakustanteista matalan kynnyksen toimintaa, tietoa ja yhteisöllisyyttä.
Kerhon ytimessä on esoteeristen teemojen tutkiminen siten, että yleistieto ja -sivistys kasvavat ja perspektiivi maailmaan laajenee. Tarkoitus on opiskella kulttuurihistorian, uskontojen, uskomuksien ja ihmisyyden monia puolia niin niiden ytimestä kuin marginaalistakin. Asioita lähestytään avoimesti ja rehellisen kiinnostuneena, mutta samaan aikaan myös pilke silmäkulmassa ja tietynlainen yleishumoristinen ote elämään säilyttäen.
Lisätietoja antaa kerhon toiminnasta vastaava Jukka Vuorio jukka.mikael.vuorio@gmail.com


Pressiklubi

Pressiklubi on Helsingin Seudun Journalistien ja Radio- ja televisiotoimittajien Liiton yhteinen klubi. Se on järjestänyt erilaisia vierailuja ja retkiä, muun muassa Fiskarsiin, Maanpuolustuskorkeakouluun, oopperaan ja urheilumuseoon.

Pressiklubin ohjelmaa ideoi klubin hallitus, jossa HSJ:llä on viisi edustajaa. Pressin tilaisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja nettisivuilla pressiklubi.fi .


Nuoret Journalistit

Nuoret Journalistit on nuorten journalistien muodostama yhteisö, joka on järjestänyt muun muassa kesäpiknikkejä, kutsunut vierailevia puhujia ja ollut toteuttamassa pohjoismaista nuorten toimittajien seminaaria.
Lisätietoa saat ryhmän yhteyshenkilöiltä Timo-Pekka Heimalta timo.heima@gmail.com ja Outi Jaatiselta ohjaatinen@gmail.com