Harrasteryhmät Harrasteryhmät

Etusivu > Jäsenedut > Harrasteryhmät

Fraasikuoro

Yhdistyksen omassa Fraasi-kuorossa on yli 30 laulajaa. Kuoroharjoitukset pidetään kerran viikossa. Kuoron johtaja on Piia Soilamaa. Viikottaisten harjoitusten lisäksi kuoro on esiintynyt jäsenten jouluisessa yhteislauluillassa sekä vuosikokouksessamme.

Jos kuorolaulu kiinnostaa, ilmoita halukkuutesi HSJ:n toimistoon kaija.plit@hsj.fi!


Sähly

Yhdistyksellä on oma sählyvuoro maanantai-iltaisin klo 19-20 Hakaniemessä Arena Centerissä. Pelaamassa käy noin 20 pelistä kiinnostunutta jäsentä.

Jos pelaaminen sählyjoukkueessa kiinnostaa, ota yhteyttä joko pelaajien yhteyshenkilöön matias.manner@gmail.com tai HSJ:n toimistoon  jaana.virtanen@hsj.fi!


Seniorijournalistit

Seniorijournalistit on noin 250-jäseninen HSJ:n jäsenten eläkeläisklubi. Toiminta on monipuolista ja vilkasta. Klubilounaille jäsenet kokoontuvat kuukausittain. Ohjelmassa on muun muassa ooppera-, teatteri- ja näyttelyvierailuja sekä jäsenmatkoja ja kotimaan retkiä lähialueille.
Seniorijournalistit tiedottaa jäsentilaisuuksista jäsenkirjeissä, joita tulee muutaman kuukauden välein kesätaukoa lukuunottamatta.

Jos senioritoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä HSJ:n toimistoon jaana.virtanen@hsj.fi tai klubimestari annakati.mattila@pp.inet.fi.

Seniorijournalistien tulevaa ohjelmaa

KEVÄTRETKI MALMGÅRDIN KARTANOON JA PORVOOSEEN

Koska toukokuun kuukausilounaan päivä osuu helatorstaiksi, klubitoimikunta on päättänyt, ettei toukokuussa järjestetä tavanomaista kuukausilounasta, vaan lähdetään tiistaina 28.5.2019 kevätretkelle itäiselle Uudellemaalle. Retken ensimmäisenä kohteena on Creutzien suvun omistukseen 1600-luvulta lähtien kuulunut Malmgårdin kartano, jossa tutustutaan kartanon historiaan ja nykypäivään. Iltapäivällä siirrytään Porvooseen lounastamaan ja katselemaan Vanhan Porvoon nähtävyyksiä.

Retkelle on varattu 40 paikkaa ja se on tarkoitettu Seniorijournalistien jäsenille seuralaisineen. Osallistumismaksu on 59 euroa ja se sisältää bussikuljetukset, opastuksen Malmgårdissa ja Porvoossa, tulokahvit ja oluenmaistajaiset Malmgårdissa sekä saaristolaisbuffetin ravintola Fryysarinrannassa Vanhassa Porvoossa.

Ilmoittautumiset Annakati Mattilalle maanantaihin 13.5.2019 mennessä mieluiten sähköpostitse osoitteella annakati.mattila@pp.inet.fi, tekstiviestillä, puh. 0400 435242. Retki on maksettava 15.5.2019 mennessä HSJ:n tilille FI13 8000 1470 5121 88. Merkitse maksun viitenumeroksi 88006.

Ohjelma
klo
8.50             Kokoontuminen Mikonkadun tilausajopysäkillä
9.00             Bussi lähtee Helsingistä Malmgårdiin
10.00           Bussi saapuu Malmgårdin kartanoon
Tulokahvit
Kartanokierros
Tilapanimon oluen-/siiderinmaistajaiset
Mahdollisuus ostoksiin tilapuodissa
12.50           Lähtö Malmgårdista Porvooseen
13.30           Saaristolaisbuffet ravintola Fryysarinrannassa Porvoon vanhassa kaupungissa
14.45           Opastettu Vanhan Porvoon kierros, n. 1 tunti
16.00           Aikaa ostoksia yms. varten
16.45            Lähtö Porvoosta Helsinkiin
17.45            Bussi saapuu Helsinkiin Mikonkadun tilausajopysäkille


Nuoret Journalistit

Nuoret Journalistit on nuorten journalistien muodostama yhteisö, joka on järjestänyt muun muassa kesäpiknikkejä, tavannut venäläisiä toimittajaopiskelijoita, kutsunut vierailevia puhujia ja ollut toteuttamassa pohjoismaista nuorten toimittajien seminaaria.
Lisätietoa saat ryhmän yhteyshenkilöiltä Timo-Pekka Heimalta timo.heima@gmail.com ja Outi Jaatiselta ohjaatinen@gmail.com


Pressiklubi

Pressiklubi on Helsingin Seudun Journalistien ja Radio- ja televisiotoimittajien Liiton yhteinen klubi. Se on järjestänyt erilaisia vierailuja ja retkiä, muun muassa Fiskarsiin, Maanpuolustuskorkeakouluun, Sirkus Finlandiaan ja oopperaan.

Pressiklubin ohjelmaa ideoi klubin hallitus, jossa HSJ:llä on viisi edustajaa. Pressin tilaisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja nettisivuilla pressiklubi.fi .