Harrasteryhmät Harrasteryhmät

Etusivu > Jäsenedut > Harrasteryhmät
KODAK Digital Still Camera

Fraasikuoro

Yhdistyksen omassa Fraasi-kuorossa on yli 30 laulajaa. Kuoroharjoitukset pidetään kerran viikossa. Kuoron johtaja on Piia Soilamaa. Viikottaisten harjoitusten lisäksi kuoro on esiintynyt jäsenten jouluisessa yhteislauluillassa sekä vuosikokouksessamme.

Jos kuorolaulu kiinnostaa, ilmoita halukkuutesi HSJ:n toimistoon kaija.plit@hsj.fi!


Sähly

Yhdistyksellä on oma sählyvuoro maanantai-iltaisin klo 20.30-21.30 Hakaniemessä Arena Centerissä. Pelaamassa käy runsaat 20 pelistä kiinnostunutta jäsentä.

Vuoro on tällä hetkellä täynnä, mutta jos pelaaminen sählyjoukkueessa kiinnostaa, ota yhteyttä joko pelaajien yhteyshenkilöön matias.manner@gmail.com tai HSJ:n toimistoon  jaana.virtanen@hsj.fi!


Seniorijournalistit

Seniorijournalistit on noin 250-jäseninen HSJ:n jäsenten eläkeläisklubi. Toiminta on monipuolista ja vilkasta. Klubilounaille jäsenet kokoontuvat kuukausittain. Ohjelmassa on muun muassa ooppera-, teatteri- ja näyttelyvierailuja sekä jäsenmatkoja ja kotimaan retkiä lähialueille.
Seniorijournalistit tiedottaa jäsentilaisuuksista jäsenkirjeissä, joita tulee muutaman kuukauden välein kesätaukoa lukuunottamatta.

Jos senioritoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä HSJ:n toimistoon jaana.virtanen@hsj.fi tai klubimestari annakati.mattila@pp.inet.fi.

Seniorijournalistien alkuvuosi 2020

VUOSIKOKOUS 30.1. – TERVETULOA TEKEMÄÄN PÄÄTÖKSIÄ

Seniorijournalistien vuosikokous pidetään torstaina 30.1.2020 klo 13.30 ravintola Arthurissa, os. Vuorikatu 19, 00100 Helsinki. Kokouksessa käsitellään vuoden 2019 toimintakertomus ja vahvistetaan toimintasuunnitelma vuodelle 2020.  Lisäksi kokous valitsee Seniorijournalisteille puheenjohtajan ja klubitoimikunnan. Saat tämän jäsenkirjeen liitteenä vuosikokouksen esityslistan. Muut kokousasiakirjat jaetaan kokouspaikalla.

Lounas on tarjolla ennen vuosikokousta klo 12.30-13.30. Lounas maksaa 10 euroa ja se maksetaan ravintolan kassalle lounaalle tultaessa.

Ilmoittaudu Annakati Mattilalle viimeistään perjantaina 24.1.2020 mieluiten sähköpostitse annakati.mattila@pp.inet.fi, tekstiviestillä tai soittamalla, puh 0400 435 242.

MUSIIKKIELÄMYKSIÄ FAMESSA

Pasilaan Triplan elämyskeskuksen yhteyteen avattiin muutama kuukausi sitten uusi musiikkimuseo nimeltään Fame. Se tarjoaa uuden ajan teknologialla varustettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin.

Seniorijournalistit järjestää opastetun kiertokäynnin Fameen torstaina 13.2.2020 klo 13. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen Raili Koivukoskelle viimeistään 31.1.2020 joko sähköpostitse railikoivukoski@yahoo.com tai tekstiviestillä 050 336 9630.

*****

NOUDATA ILMOITTAUTUMISAIKOJA
Ilmoittautumiset klubin tilaisuuksiin ovat sitovia. Sen vuoksi osallistumismaksu peritään myös siinä tapauksessa, ettet saavu ilmoittautumisestasi huolimatta paikalle. Jos sinulle tulee este, peruuta osallistumisesi heti, kun saat tiedon siitä.


Nuoret Journalistit

Nuoret Journalistit on nuorten journalistien muodostama yhteisö, joka on järjestänyt muun muassa kesäpiknikkejä, tavannut venäläisiä toimittajaopiskelijoita, kutsunut vierailevia puhujia ja ollut toteuttamassa pohjoismaista nuorten toimittajien seminaaria.
Lisätietoa saat ryhmän yhteyshenkilöiltä Timo-Pekka Heimalta timo.heima@gmail.com ja Outi Jaatiselta ohjaatinen@gmail.com


Pressiklubi

Pressiklubi on Helsingin Seudun Journalistien ja Radio- ja televisiotoimittajien Liiton yhteinen klubi. Se on järjestänyt erilaisia vierailuja ja retkiä, muun muassa Fiskarsiin, Maanpuolustuskorkeakouluun, Sirkus Finlandiaan ja oopperaan.

Pressiklubin ohjelmaa ideoi klubin hallitus, jossa HSJ:llä on viisi edustajaa. Pressin tilaisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja nettisivuilla pressiklubi.fi .