Harrasteryhmät Harrasteryhmät

Etusivu > Jäsenedut > Harrasteryhmät
KODAK Digital Still Camera

Fraasikuoro

Yhdistyksen omassa Fraasi-kuorossa on yli 30 laulajaa. Kuoroharjoitukset pidetään kerran viikossa. Kuoron johtaja on Piia Soilamaa. Viikottaisten harjoitusten lisäksi kuoro on esiintynyt jäsenten jouluisessa yhteislauluillassa sekä vuosikokouksessamme.

Jos kuorolaulu kiinnostaa, ilmoita halukkuutesi HSJ:n toimistoon kaija.plit@hsj.fi!


Sähly

Yhdistyksellä on oma sählyvuoro maanantai-iltaisin klo 20.30-21.30 Hakaniemessä Arena Centerissä. Pelaamassa käy runsaat 20 pelistä kiinnostunutta jäsentä.

Vuoro on tällä hetkellä täynnä, mutta jos pelaaminen sählyjoukkueessa kiinnostaa, ota yhteyttä joko pelaajien yhteyshenkilöön matias.manner@gmail.com tai HSJ:n toimistoon  jaana.virtanen@hsj.fi!


Seniorijournalistit

Seniorijournalistit on noin 250-jäseninen HSJ:n jäsenten eläkeläisklubi. Toiminta on monipuolista ja vilkasta. Klubilounaille jäsenet kokoontuvat kuukausittain. Ohjelmassa on muun muassa ooppera-, teatteri- ja näyttelyvierailuja sekä jäsenmatkoja ja kotimaan retkiä lähialueille.
Seniorijournalistit tiedottaa jäsentilaisuuksista jäsenkirjeissä, joita tulee muutaman kuukauden välein kesätaukoa lukuunottamatta.

Jos senioritoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä HSJ:n toimistoon jaana.virtanen@hsj.fi tai klubimestari annakati.mattila@pp.inet.fi.

Kevään 2020 ohjelmaa

PERUUTETTU koronavirusepidemian vuoksi: Maaliskuun klubilounas
KATOSIKO KONSENSUS MANAN MAJOILLE?

Kun työnantajien keskusliitto EK kielsi vuonna 2015 keskitetyt työmarkkinaratkaisut, ennustettiin konsensuksen kuolemaa ja ammatillisten keskusjärjestöjen näivettymistä. Seniorijournalistien maaliskuun klubilounaalla torstaina 26.3.2020 saamme kuulla, onko näin tapahtunut, kun lounasvieraaksi saapuu SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola.

Ravintola Arthurin remontista johtuen lounasruokailu on hotelli Arthurin juhlasalissa klo 12.30-13.30. Ruokailun jälkeen siirrytään hotellin auditorioon kuuntelemaan lounasvieraan puheenvuoroa. Lounas maksaa 10 euroa ja se maksetaan ravintolan kassalle lounaalle tultaessa.

Ilmoittaudu Annakati Mattilalle viimeistään perjantaina 20.3.2020 mieluiten sähköpostitse annakati.mattila@pp.inet.fi tai tekstiviestillä, puh 0400 435 242.


TÄYNNÄ! Konsertti: HILJAISEN VIIKON MUSIIKKIA

Seniorijournalistit on varannut 20 lippua Umo Helsinki Jazz Orchestran konserttiin Musiikkitalon Paavo-salissa kiirastorstaina 9.4.2020 klo 13. Tunnin pituinen konsertti liikkuu jazzin ja nykymusiikin rajamaastossa ja sen kapellimestarina toimii Anna-Maria Helsing. Lisätietoja konsertista löydät osoitteesta www.musiikkitalo.fi.

Konserttilippu maksaa 5 euroa ja lippuvaraus koskee Seniorijournalistien jäseniä seuralaisineen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lippu on maksettava 20.3.2020 mennessä HSJ:n tilille FI13 8000 1470 5121 88. Merkitse maksuun viitenumeroksi 2020020.

Ilmoittautuminen Raili Koivukoskelle viimeistään 20.3.2020 joko sähköpostitse railikoivukoski@yahoo.com tai tekstiviestillä, puh. 050 336 9630.

Huhtikuun lounaalla vappuaattona: JOURNALISTI VIESTINTÄTOIMISTOSSA

Uusia viestintätoimistoja on viime vuosina syntynyt kuin sieniä sateella ja moni journalisti on kokeillut siipiään tälläkin viestinnän kentällä. Eräs heistä on MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki, joka saapuu Seniorijournalistien lounasvieraaksi torstaina 30.4.2020. Lehtimäki oli kolme vuotta viestintätoimisto Ellun Kanojen palveluksessa, mutta palasi viime kesänä Maikkariin, jossa oli aiemmin työskennellyt politiikan toimittajana.

Lounas on tarjolla ravintola Arthurissa klo 12.30-13.30. Lounas maksaa 10 euroa ja se maksetaan ravintolan kassalle lounaalle tultaessa. Ilmoittaudu Annakati Mattilalle viimeistään perjantaina 24.4.2020 mieluiten sähköpostitse annakati.mattila@pp.inet.fi  tai tekstiviestillä, puh 0400 435 242.

 *****

NOUDATA ILMOITTAUTUMISAIKOJA
Ilmoittautumiset klubin tilaisuuksiin ovat sitovia. Sen vuoksi osallistumismaksu peritään myös siinä tapauksessa, ettet saavu ilmoittautumisestasi huolimatta paikalle. Jos sinulle tulee este, peruuta osallistumisesi heti, kun saat tiedon siitä.


Nuoret Journalistit

Nuoret Journalistit on nuorten journalistien muodostama yhteisö, joka on järjestänyt muun muassa kesäpiknikkejä, tavannut venäläisiä toimittajaopiskelijoita, kutsunut vierailevia puhujia ja ollut toteuttamassa pohjoismaista nuorten toimittajien seminaaria.
Lisätietoa saat ryhmän yhteyshenkilöiltä Timo-Pekka Heimalta timo.heima@gmail.com ja Outi Jaatiselta ohjaatinen@gmail.com


Pressiklubi

Pressiklubi on Helsingin Seudun Journalistien ja Radio- ja televisiotoimittajien Liiton yhteinen klubi. Se on järjestänyt erilaisia vierailuja ja retkiä, muun muassa Fiskarsiin, Maanpuolustuskorkeakouluun, Sirkus Finlandiaan ja oopperaan.

Pressiklubin ohjelmaa ideoi klubin hallitus, jossa HSJ:llä on viisi edustajaa. Pressin tilaisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja nettisivuilla pressiklubi.fi .