Harrasteryhmät Harrasteryhmät

Etusivu > Jäsenedut > Harrasteryhmät
KODAK Digital Still Camera

Fraasikuoro

Yhdistyksen omassa Fraasi-kuorossa on yli 30 laulajaa. Kuoroharjoitukset pidetään kerran viikossa. Kuoron johtaja on Raija Silfverberg. Viikottaisten harjoitusten lisäksi kuoro on esiintynyt jäsenten jouluisessa yhteislauluillassa sekä vuosikokouksessamme.

Jos kuorolaulu kiinnostaa, ilmoita halukkuutesi HSJ:n toimistoon johanna.sillanpaa@hsj.fi!


Sähly

Yhdistyksellä on oma sählyvuoro maanantai-iltaisin klo 20.30-21.30 Hakaniemessä Arena Centerissä. Pelaamassa käy runsaat 20 pelistä kiinnostunutta jäsentä.

Jos pelaaminen sählyjoukkueessa kiinnostaa, ota yhteyttä joko pelaajien yhteyshenkilöön juho.matilainen@gmail.com tai HSJ:n toimistoon  jaana.virtanen@hsj.fi!


Seniorijournalistit

Seniorijournalistit on noin 250-jäseninen HSJ:n jäsenten eläkeläisklubi. Toiminta on monipuolista ja vilkasta. Klubilounaille jäsenet kokoontuvat kuukausittain. Ohjelmassa on muun muassa ooppera-, teatteri- ja näyttelyvierailuja sekä jäsenmatkoja ja kotimaan retkiä lähialueille.
Seniorijournalistit tiedottaa jäsentilaisuuksista jäsenkirjeissä, joita tulee muutaman kuukauden välein kesätaukoa lukuunottamatta.

Jos senioritoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä HSJ:n toimistoon jaana.virtanen@hsj.fi tai klubimestari annakati.mattila@pp.inet.fi.

Seniorijournalistien vuosi 2021

VUOSIKOKOUS SIIRTYY

Seniorijournalistien vuosikokousta ei pidetä perinteiseen tapaan tammikuun viimeisenä torstaina, vaan se joudutaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan. Kokous järjestetään, kun koronarajoitukset antavat siihen mahdollisuuden.

VUODEN 2021 LOUNAAT

Seniorijournalistien klubilounaat järjestetään koronatilanteen salliessa edelleen ravintola Arthurissa kuukauden viimeisenä torstaina. Vuoden 2021 lounaspäivät tammikuusta eteenpäin ovat 25.2., 25.3., 29.4., 27.5., 26.8., 30.9., 28.10. ja 25.11. Kuukausilounaiden alkamisajaksi on sovittu klo 12.30. Ravintola Arthur toivoo, että alkamisaikaa myös noudatetaan eikä ruokailemaan tulla ennen sovitun lounasajan alkua. Niin ikään ravintolan kanssa on sovittu, että kabinettitila on Seniorijournalistien yksityiskäytössä vasta klo 13.30:stä lähtien.

Ravintola Arthur on ilmoittanut nostavansa lounaan hinnan 14,50 euroon. Seniorijournalistit kompensoi lounaan hintaa 4 eurolla ruokailijaa kohti, jolloin lounastaja maksaa ruokailustaan itse 10,50 euroa. Lounas maksetaan ravintolan kassalle lounaalle tultaessa.

Seniorijournalistien klubitoimikunta seuraa koronatilanteen kehitystä ja toimii viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa tilaisuudet voidaan perua lyhyelläkin varoitusajalla.

 *****

NOUDATA ILMOITTAUTUMISAIKOJA
Ilmoittautumiset klubin tilaisuuksiin ovat sitovia. Sen vuoksi osallistumismaksu peritään myös siinä tapauksessa, ettet saavu ilmoittautumisestasi huolimatta paikalle. Jos sinulle tulee este, peruuta osallistumisesi heti, kun saat tiedon siitä.


Nuoret Journalistit

Nuoret Journalistit on nuorten journalistien muodostama yhteisö, joka on järjestänyt muun muassa kesäpiknikkejä, tavannut venäläisiä toimittajaopiskelijoita, kutsunut vierailevia puhujia ja ollut toteuttamassa pohjoismaista nuorten toimittajien seminaaria.
Lisätietoa saat ryhmän yhteyshenkilöiltä Timo-Pekka Heimalta timo.heima@gmail.com ja Outi Jaatiselta ohjaatinen@gmail.com


Pressiklubi

Pressiklubi on Helsingin Seudun Journalistien ja Radio- ja televisiotoimittajien Liiton yhteinen klubi. Se on järjestänyt erilaisia vierailuja ja retkiä, muun muassa Fiskarsiin, Maanpuolustuskorkeakouluun, Sirkus Finlandiaan ja oopperaan.

Pressiklubin ohjelmaa ideoi klubin hallitus, jossa HSJ:llä on viisi edustajaa. Pressin tilaisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja nettisivuilla pressiklubi.fi .