Kuva: Ari Heinonen
Etusivu > Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Helsingin Seudun Journalistit (HSJ) on yksi Journalistiliiton jäsenyhdistyksistä. Jäsenemme ovat siis sekä Journalistiliiton että HSJ:n jäseniä.

Journalistien, kustannustoimittajien ja viestijöiden
oma järjestö

Yhdistykseemme kuuluvat pääkaupunkiseudulla tai muualla Uudellamaalla työskentelevät tai asuvat sanomalehdissä, aikakauslehdissä, verkkolehdissä, kustannustaloissa sekä kuva- ja uutistoimistoissa työskentelevät  journalistit. Jäseniämme ovat myös erilaisissa viestintätehtävissä työskentelevät henkilöt sekä journalismin tai viestintäalan opiskelijat ja opettajat.

Hae Helsingin Seudun Journalistit -yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus Suomen Journalistiliiton sivuilta.

Liity jäseneksi

 

Työpaikan vaihto

Muista ilmoittaa jäsenrekisteriin, jos vaihdat työpaikkaa. Ota yhteyttä jasenasiat@journalistiliitto.fi! Liiton jäsenasiapäivystykseen voit soittaa maanantaisin klo 10-11.30 ja tiistaista perjantaihin klo 9–11.30. Puhelinnumero on 09 6122 3333.

Jäsenyhdistyksen vaihto

Journalistiliiton jäsenet kuuluvat liiton jäsenyhdistyksiin sen perusteella, millaisessa välineessä he työskentelevät, missä asuvat ja tekevätkö työtä työsuhteessa vai freelancerina.
Pääkaupunkiseudulla ja laajastikin sen ympäristökunnissa työskentelevät tai asuvat lehdistön journalistit, kustannustoimittajat ja viestijät kuuluvat yleensä HSJ:hin.

Radion ja television palveluksessa olevat kuuluvat Radio- ja televisiotoimittajien liittoon ja lehtialan freelancereille on puolestaan Suomen freelance-journalistit ry. Työsuhteisesta freelanceriksi siirtyvä voi halutessaan jatkaa HSJ:n jäsenenä.

Yhdistyksen vaihtoa voit hakea tällä lomakkeella.