12 siementä kylvettiin, 13 iti

Etusivu > Lööppi > 12 siementä kylvettiin, 13 iti

Share in X Share in Facebook

Tämän oivalsin!


Työkaverini tokaisi kerran, ettei lomilla ole hänelle suurta merkitystä. Hänen mielestään arjesta tulee tehdä sellaista, ettei vapaiden painoarvo kasva mahdottomaksi. Yli-ihminen! Siis eihän noin voi elää! Elämänfilosofia oli epäuskottava – ja mullisti arkeni.

Aloin rampata kaiken maailman yrtti-illoissa. Opin muun muassa, että kenellä salvia kasvaa, ei köyhdy. Ja että timjami kasvattaa mieskuntoa, persiljaseppele loiventaa krapulaa ja rosmariini kiukkuisen naisen yrttinä sopii anopille pääsiäistuliaiseksi.

HSJ:n Syötävän hyvät pääsiäisruohot -yrtti-illassa huumori kukki. Illan opeilla saan varmasti yrttini kukoistamaan. Mutta tärkeintä antia oli illan tunnelma ja se, että tuli lähdettyä ja otettua ilo irti arjesta lomia odotellessa.

Kouluttaja Kirsi Tuominen kertoi kollegastaan, jonka kylvämistä 12 siemenestä peräti 13 iti. Tuntui tutulta: samalla tavalla nämä HSJ:n koulutukset ja retket antavat aina enemmän kuin ottavat.


Oivalluksestaan kertoo Markkinointi-instituutin ja Rastorin viestintäsuunnittelija Liina Hurri, joka osallistui maaliskuussa HSJ:n Syötävän hyvät pääsiäisruohot -iltaan.


Share in X Share in Facebook