Apurahojen ABC

Etusivu > Ajankohtaista > Apurahojen ABC

Poltteleeko pöytälaatikossa tärkeä projekti? Haaveiletko kirjan, näyttelyn tai opintomatkan toteuttamisesta, mutta rahoitus puuttuu? Ratkaisu voi löytyä apurahasta!

Share in X Share in Facebook

HSJ:n apurahakoulutus Sokos Hotel Presidentissä keskiviikkona 6.9. klo 17-20. Ilmoittaudu viimeistään 23.8.

Tule oppimaan, mistä ja miten apurahoja voi hakea ja mihin niitä voi käyttää. Oppaanamme toimii toimittaja, tietokirjailija ja JOKES-säätiön puheenjohtaja Ville Hänninen. Kuulemme, mitkä tahot myöntävät apurahoja Suomessa ja millaisia ovat niiden hakukriteerit. Saamme ohjeet hyvän apurahahakemuksen kirjoittamiseen ja opimme, miten apurahatyöskentelyn voi yhdistää muuhun toimeentuloon.

Lopuksi tutustumme käytännön esimerkkeihin siitä, mitä apuraha voi mahdollistaa. Hyvän sään aikana-, Saamattomat-, Öyhökratia- ja Likainen työ -kirjojen tekijöihin kuuluva journalisti Minea Koskinen kertoo, miten tietokirja syntyy apurahaprojektina yhteistyössä kollegoiden kanssa. Pitkään Helsingin Sanomien valokuvaajana työskennellyt taiteilija Heidi Piiroinen kertoo, miten apurahojen avulla voi pitää yllä uteliaisuuttaan ja jatkaa uuden oppimista.

Tule hakemaan hyvä startti syksyn apurahahakuihin! Koulutuksen hinta on 25 euroa (opiskelijoilta ja työttömiltä 10 euroa).

Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 23.8.


Share in X Share in Facebook