Opiskelijailta: vieraana Ina Mikkola

Etusivu > Ajankohtaista > Opiskelijailta: vieraana Ina Mikkola
Kuva: Ilmari Fabritius / Yle

Hyvä opiskelijajäsen, haluamme tavata sinut! Olet lämpimästi tervetullut Helsingin Seudun Journalistien opiskelijailtaan luonnonkauniissa Lapinlahden Lähteessä.

Share in X Share in Facebook

HSJ:n opiskelijatapahtuma Lapinlahden Lähteen auditoriossa torstaina 28.9. klo 17-20. Ilmoittaudu viimeistään 14.9.

Luvassa on innostava ilta, jonka aikana pääset keskustelemaan ja saamaan uusia ideoita. Vieraanamme on journalisti Ina Mikkola, joka kertoo monipuolisesta urastaan media-alalla. Miten kiinnostavien töiden äärelle pääsee? Vaikuttaako itsetunto toimittajan työhön? Entä onko rohkeudestaan tunnetun Mikkolan ammatti-identiteetti koskaan ollut koetuksella?

HSJ haluaa kuulla, mitä opiskelijajäsenemme ajattelevat alasta ja sen tulevaisuudesta. Miltä työelämä vaikuttaa opiskelijan näkökulmasta? Mitä ammattiyhdistyksen olisi syytä tietää opiskelijajäsentensä arjesta, ja miten se voisi palvella heitä paremmin?

Keskustelua vetävät HSJ:n hallituksen jäsen, Helsingin Sanomien toimittaja Vilma Ikola ja HSJ:n opiskelija-aktiivi, Haaga-Helian journalistiopiskelija Emma Kilpinen. Puheenjohtaja Marjaana Varmavuori kertoo yhdistyksen toiminnasta ja tuo tervehdyksen Journalistiliiton hallituksesta.

Keskustelun lomassa nautimme kahvila Lähteen voileipäbuffetin kahvin ja teen kera. Lapinlahden vanha sairaala-alue tarjoaa upeat puitteet vapaaseen seurusteluun.

Tapahtuma on maksuton kaikille Journalistiliiton opiskelijajäsenille, ja mukaan mahtuu 60 osallistujaa. Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 14.9.


Share in X Share in Facebook