Lomatuki kotimaan kaupunkilomiin

Etusivu > Ajankohtaista > Lomatuki kotimaan kaupunkilomiin

HSJ tukee jäsentensä jaksamista lomatuella. Lomatuki suuntautuu vuonna 2023 kotimaan kaupunkilomiin. Hae viimeistään 6.6. Linkin hakuilmoitukseen löydät tämän artikkelin lopusta.

Share in X Share in Facebook

Virkistäisikö kesäreissu toiseen kaupunkiin tai kaupunkiloma kotikonnuilla? Hae HSJ:n lomatukea kotimaan kaupunkilomiin viimeistään 6.6.!

HSJ tukee jäsentensä jaksamista lomatuella, joka suuntautuu vuonna 2023  kotimaan kaupunkilomiin. Tukisumma on 250 euroa, ja niitä myönnetään 20 jäsenelle. Tuki on tarkoitettu majoituskuluihin Suomen kaupungeissa sekä matkakuluihin sinne ja takaisin sekä paikan päällä.

Tuen haku alkaa torstaina 25.5. ja päättyy tiistaina 6.6. kello 23.59. Jos tuen hakijoita on enemmän kuin tukipaketteja, tuen saajat arvotaan.

Kaupunkikohteen voi valita tuen saaja itse. Tuen voi käyttää myös ”staycationiin” eli majoittumiseen ja matkustamiseen kotikaupungissa. Tuki on käytettävä yhdellä kertaa vuoden 2023 loppuun mennessä. Yhdellä kertaa tarkoittaa yhtä matkakokonaisuutta tietyllä yhtenäisellä aikavälillä. Matkakuluiksi hyväksytään julkisilla kulkuvälineillä tehtävät matkat. Tukea ei siis saa kilometrikorvauksiin, polttoainekuluihin eikä auton vuokraamiseen.

HSJ:n toimisto viestii lomatukihaun tuloksista tukea hakeneille viimeistään maanantaina 12.6. Lomatuki maksetaan loman toteutumisen jälkeen HSJ:n toimistolta kuitteja vastaan toimiston keskikesään ajoittuvan lomakauden ulkopuolella. Loppuvuodesta käytettävien tukien osalta kuitit on toimitettava tammikuun 2024 aikana, jotta ne ehtivät vuoden 2023 kirjanpitoon. Varaukset majoituksista ja matkoista, joihin tukea käytetään, tekee tuen saanut jäsen, jolloin kuittien selvittäminen on selkeää.

Jos tuki jatkuu samanmuotoisena tulevina vuosina, lomatukea vuonna 2023 saavat voivat saada sitä seuraavan kerran vuonna 2026.

Hae lomatukea viimeistään 6.6.! 


Share in X Share in Facebook