Frisbeegolfia Talissa

Etusivu > Ajankohtaista > Frisbeegolfia Talissa

Tule testaamaan, miten kauas kiekko lentää! Tutustumme frisbeegolfiin Talin frisbeegolfpuistossa maanantaina 5.6. klo 17-19.30.

Share in X Share in Facebook

HSJ-höntsät eli rennot lajikokeilut jatkuvat! Tule testaamaan frisbeegolfia Talin frisbeegolfpuistoon maanantaina 5.6. klo 17-19.30. Hyzereiden, upsien ja haaraputtien lomassa on mahdollisuus ulkoiluun yhdessä mukavan porukan kanssa.

Lajin saloihin meitä opastaa Talin Tallaajat ry, yksi Suomen suurimmista frisbeegolfseuroista. Aktiivinen seura järjestää kilpailuja eri tasoisille pelaajille ja ylläpitää Talin rataa talkoovoimin. Vuonna 1999 perustettu Talin frisbeegolfpuisto on kaikille avoin, ympärivuotisessa käytössä oleva rata, josta löytyy haastetta kokeneillekin pelaajille.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, höntsät on tarkoitettu kaikille! Tilaisuus toteutuu vähintään 10 osallistujalla, ja enintään mukaan mahtuu 25 HSJ:n jäsentä. Paikalle pääsee omalla kulkuneuvolla tai julkisilla yhteyksillä noin 45 minuutissa Helsingin keskustasta. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 31.5.


Share in X Share in Facebook