Webinaari: Kysy kuvan käytöstä

Etusivu > Ajankohtaista > Webinaari: Kysy kuvan käytöstä

Sanavapaus- ja tekijänoikeusasioihin erikoistunut juristi ja Aikakausmedian johtaja Mikko Hoikka vastaa kysymyksiisi kuvan käytöstä keskiviikkona 26.4. klo 16:30-18.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Kysy asiantuntijalta kuvan käytöstä HSJ:n webinaarissa keskiviikkona 26.4. klo 16:30-18.

Saako tapahtumassa otettuja kuvia julkaista ilman erillistä lupaa niissä esiintyviltä henkilöiltä? Voiko julkisen Instagram-tilin kuvaa käyttää siihen liittyvässä jutussa? Rajoittavatko tekijänoikeudet meemien käyttöä? Entäs kuvat, joiden taustalla näkyy taideteoksia tai tuotemerkkejä?

Sanavapaus- ja tekijänoikeusasioihin erikoistunut juristi ja Aikakausmedian johtaja Mikko Hoikka vastaa kysymyksiisi. Vastausten lomassa kuulemme käytännön neuvoja esimerkiksi tekijänoikeuksista, julkisrauhasta, teoskynnyksestä ja sitaattioikeuksista. Pyydämme sinua esittämään kuvan käyttöön liittyvät kysymyksesi jo ilmoittautumisen yhteydessä, jotta vastausten valmisteluun jää riittävästi aikaa. Webinaarin aikana on mahdollisuus myös lisäkysymysten esittämiseen.

Webinaari on HSJ:n jäsenille maksuton. Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksessa, osallistumislinkin saat suoraan sähköpostiisi ennen webinaarin alkua. Ilmoittaudu ja esitä kysymyksesi kuvan käytöstä 17.4. mennessä. Webinaaria voi tulla kuuntelemaan myös ilman kysymyksiä, ilmoittaudu siinä tapauksessa viimeistään 24.4.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 24.4.


Tweet in Twitter Share in Facebook