Vierailu Merihaan väestönsuojaan

Etusivu > Ajankohtaista > Vierailu Merihaan väestönsuojaan

HSJ vierailee Merihaan väestönsuojassa tiistaina 9.5. kello 17–18.30. Tule mukaan!

Share in X Share in Facebook

Tervetuloa HSJ:n mukana Merihaan väestönsuojaan! Vierailulla kuulemme, mitä tapahtuisi, missä järjestyksessä ja kenen toimesta, jos Helsinkiä kohtaisi hyökkäys tai kriisi. Mitä kansalaisen pitäisi tehdä? Mitä tapahtuisi väestönsuojassa, joka on normaaliaikoina muussa käytössä? Miltä tuntuu olla tositilanteessa väestönsuojassa?

Oppainamme ovat varautumisen opettaja Tomi Rask ja viestintäasiantuntija Nina Järvenkylä Helsingin kaupungin pelastuslaitokselta. Nina Järvenkylä työskenteli vuosina 2011–2022 Iltalehden kriisialuetoimittajana ja raportoi vuonna 2022 muun muassa Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutuneesta Ukrainasta.

Kierros väestönsuojassa ja oppaiden puheenvuorot kestävät yhteensä tunnista puoleentoista, riippuen ryhmämme koosta. Tapaamme Merihaan väestönsuojan sisäänkäynnillä Hakaniemen väliaikaisen kauppahallin takana, osoitteessa Miina Sillanpään katu 2. Tilaisuus on maksuton, ja mukaan mahtuu 30 HSJ:läistä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 4.5.


Share in X Share in Facebook