Ilmoittaudu ideointikoulutukseen

Etusivu > Ajankohtaista > Ilmoittaudu ideointikoulutukseen

Koulutus HSJ:n jäsenille keskiviikkona 19.4. kello 17–19 Sokos Hotel Presidentissä. Ilmoittaudu viimeistään 4.4.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Mistä hyvät ideat löytyvät? Miten niistä tehdään vielä parempia?

Tule keskiviikkona 19.4. Sokos Hotel Presidenttiin oppimaan, miten laajasta aihepiiristä rajataan kiinnostava ja toteutuskelpoinen juttuidea. Kouluttajana toimii kokenut journalisti ja Long Playn toimituspäällikkö Anu Silfverberg.

Illan aikana saat käytännön työkaluja ideointiin ja näkökulman kirkastamiseen. Esimerkkien ja harjoitusten avulla opit tuottamaan napakan kiteytyksen, jonka pohjalta työhön on helppo ryhtyä. Vetoapua on tarjolla sekä yksin että yhdessä ideoiville. Tämän koulutuksen jälkeen hyvät ideat eivät enää jää pöytälaatikkoon pölyttymään!

Kymmenvuotisjuhliaan viettävä Long Play on pitkiin juttuihin erikoistunut journalistinen julkaisu, joka järjestää myös huippusuosittuja koulutuksia. HSJ tarjoaa ideointikoulutuksen nyt jäsenhintaan 25 euroa (opiskelijoilta ja työttömiltä 10 euroa).

Ilmoittaudu viimeistään 4.4.

Long Playn toimituspäällikkö Anu Silfverberg, kuva: Arttu Muukkonen


Tweet in Twitter Share in Facebook