Menesty viestintäyrittäjänä – ilmoittaudu webinaariin

Etusivu > Ajankohtaista > Menesty viestintäyrittäjänä – ilmoittaudu webinaariin

Webinaari liiton jäsenille tiistaina 4.4. kello 15–16.30. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 29.3.

Share in X Share in Facebook

Kiinnostaako viestintä tai teetkö jo viestinnän töitä? Tule tiistaina 4.4. webinaariin kuulemaan, miten menestyä ja kehittää toimintaa viestintäyrittäjänä! Puhujina ovat viestintäyrittäjä Sami Turunen ja Meditan toimitusjohtaja Tiinu Wuolio.

Asiakaspaijaajaksikin itseään tituleeraava Sami Turunen kertoo matkastaan menestyväksi viestintäyrittäjäksi. Journalistitaustainen Turunen perusti vuonna 2017 viestintäyritys Arvosanan ja vuonna 2019 tuotantoyhtiö Vimman.

Meditan toimitusjohtaja ja vanhempi viestinnän neuvonantaja Tiinu Wuolio kertoo, miten viestintätoimiston tarjontaa kehitetään ajan vaateiden mukaan esimerkiksi vastuullisuusviestinnän suuntaan. Journalistitaustainen Wuolio oli vuonna 1997 perustamassa Meditaa, jossa on nyt kolme yrittäjää ja kuusi työntekijää.

Turusen ja Wuolion puheenvuorojen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaarin järjestävät yhdessä Helsingin Seudun Journalistit, Suomen freelance-journalistit ja Journalistiliitto, ja se on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu viimeistään 29.3.!


Share in X Share in Facebook