Salli-journalistipalkinto MT Metsä -työryhmälle

Etusivu > Ajankohtaista > Salli-journalistipalkinto MT Metsä -työryhmälle

Helsingin Seudun Journalistien vuoden 2020 Salli-journalistipalkinnon sai MT Metsä -työryhmän toimitus, johon kuuluvat Laura Ihalainen, Mia Jouslehto, Hanna Lensu, Piia Ouri ja Aura Pilkama.

Share in X Share in Facebook

Tammikuusta 2019 lähtien ilmestynyt MT Metsä on monikanavainen julkaisu, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa tabloidina. Jatkuvasti tuotettu verkkosisältö ja neljä kertaa vuodessa järjestettävä Metsäilta laajentavat ja syventävät keskustelua suomalaisesta metsätaloudesta. Oman lisänsä tuovat kuukausittain sivuilla julkaistut vlogit.

− Maaseudun Tulevaisuuden MT Metsä ui vastavirtaan median murroksessa. MT Metsä -ajankohtaisjulkaisu vahvistaa ja syventää metsäaihepiiristä tuotettua journalismia ja sen roolia maamme yhteiskunnallisessa keskustelussa, totesi palkintotyöryhmä perusteluissaan.

MT Metsän juttutyyppien tarkka konseptointi sai myös palkintoraadilta kiitosta.

− Konseptointi pitää lehden rakenteen ehjänä ja tunnistettavana sekä tukee sisällön monipuolisuutta printissä ja verkossa.

HSJ:n satavuotisjuhlavuoden kunniaksi Salli-palkinto oli suuruudeltaan 4000 euroa.

Helsingin Seudun Journalistien 1000 euron Salli-kannustuspalkinto myönnettiin toimitussihteeri Siru Väisäselle tunnustuksena sisukkuudesta, joka johti onnistuneeseen työllistymiseen pitkäaikaisen työttömyyden jälkeen.


Share in X Share in Facebook