HSJ:n ohjeet koronakauden tapahtumiin

Etusivu > Ajankohtaista > HSJ:n ohjeet koronakauden tapahtumiin

HSJ:n tilaisuuksiin ja tapahtumiin saa osallistua ainoastaan täysin oireettomana.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Maskit

HSJ noudattaa maskien osalta valtioneuvoston antamia suosituksia ja seuraa ohjeistuksessaan Suomen Journalistiliiton linjaa. Maskeja suositellaan käytettäväksi tilaisuuksissa ja tapahtumissa huolimatta siitä, että kiinnitämme huomiota turvaväleihin.
Seuraamme maskien osalta virallisia suosituksia ja mukautamme toimintaamme niihin. Emme hanki tilaisuuksiimme visiirejä.

Tilat

Noudatamme myös kokoontumisissa valtioneuvoston suosituksia. Tällä hetkellä tapahtumia ja tilaisuuksia voidaan suunnitella ja järjestää normaalisti. Varaamme tapahtumiin kuitenkin mahdollisimman suuret tilat, joissa turvavälejä voidaan noudattaa. Pyrimme jatkossa mahdollistamaan osallistumisen myös etänä ja suunnittelemme myös kokonaan etäyhteyksin toteutettavia tapahtumia ja ohjelmaa.

Käsihygienia

Koronan torjunnassa käsihygienia ja etenkin käsien pesu on avainasemassa. Varaamme lisäksi käsidesiä tilaisuuksiin. Käsidesiä käytetään paitsi tilaisuuteen tullessa myös ennen ateriointia. Tilaisuuksien tarjoilut järjestetään siten, että ateriointi onnistuu maskien kanssa ja voimme välttää turhaa pintojen koskettelua.

Peruutusehdot

Peruutusehtojen muuttamista harkitaan tapauskohtaisesti.


Tweet in Twitter Share in Facebook