Marjaana Varmavuori jatkaa HSJ:n puheenjohtajana

Etusivu > Ajankohtaista > Marjaana Varmavuori jatkaa HSJ:n puheenjohtajana

Koronan vuoksi keväältä syksyyn siirretty Helsingin Seudun Journalistien vuosikokous saatiin onnistuneesti vietyä läpi 16.9.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Kokouksessa vahvistettiin HSJ:n sääntöjen mukaisesti vuosikertomus ja toimintasuunnitelma sekä tuloslaskelma ja budjetti.

Koronavuosi on laittanut yhdistyksen kalenterin kokousten ja tapahtumien osalta monilta osin uusiksi. Jäsenistö on hajallaan etätoimistoissaan, jaksaminen työssä on koetuksella. HSJ:n koronakauden toiminnassa keskitytäänkin nyt jäsenistön hyvinvointiin, jaksamiseen ja etäajan vuorovaikutukseen. Edunvalvonnan rooli korostuu entisestään.

Hallituksen valinnassa oleellista oli koota ryhmä, joka edustaa työelämää ja siten jäsenistöä mahdollisimman monipuolisesti. Tärkeäksi katsottiin, että hallitukselta löytyy myös viestintäkentän osaamista.

Seuraavalle kaksivuotiskaudelle HSJ:n hallitukseen valittiin Heta Saxell, Suvi Ahola, Oona Lohilahti, Kari Kortelainen, Mikko Hirvonen, Solmu Salminen ja Jussi Lankinen. Hallituskauttaan jatkavat Fanny Fröman, Jarmo Hankivaara, Katja Lamminen, Satu Mellanen, Hannele Peltonen, Päivi Puustinen ja Jukka Vuorio.

Marjaana Varmavuori jatkaa HSJ:n puheenjohtajana.

Vuosikokous päätti, että HSJ:n puheenjohtajana jatkaa seuraavan kaksivuotiskauden Marjaana Varmavuori.

Aikakauslehdentoimittajain säätiön hallituksen jäsenet valittiin jo keväällä 2020. Säätiö saattoi sääntöjen mukaisesti valita hallituksen itse HSJ:n vuosikokouksen siirryttyä. Säätiön hallitus valitsi kevään vuosikokouksessa erovuorossa olleiden tilalle Sari Nurmon sekä Johanna Liukkosen.


Tweet in Twitter Share in Facebook