Lomatuki kotimaan lomiin

Etusivu > Ajankohtaista > Lomatuki kotimaan lomiin

HSJ tukee jäsentensä jaksamista lomatuella. Lomatuki suuntautuu vuonna 2024 kotimaan lomiin. Lomatuen haku alkaa keskiviikkona 7.2. Hae tukea viimeistään 29.2. Linkin hakuilmoitukseen löydät tämän artikkelin lopusta.

Share in X Share in Facebook

Virkistäisikö reissu toiseen kaupunkiin, kaupunkiloma kotikonnuilla tai mökkiloma?

HSJ tukee jäsentensä jaksamista lomatuella, joka suuntautuu vuonna 2024 kotimaan lomiin. Tukisumma on 200 euroa, ja niitä myönnetään 25 jäsenelle. Tuki on tarkoitettu majoituskuluihin Suomessa sekä matkakuluihin lomapaikkaan ja takaisin sekä paikan päällä.

Tuen haku alkaa keskiviikkona 7.2. ja päättyy torstaina 29.2. kello 23.59. Jos tuen hakijoita on enemmän kuin tukipaketteja, tuen saajat arvotaan.

Lomakohteen voi valita tuen saaja itse. Tuen voi käyttää lomaan kaupungissa tai maaseudulla, ja myös ”staycationiin” eli majoittumiseen ja matkustamiseen  kotikaupungissa. Tuki on käytettävä yhdellä kertaa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhdellä kertaa tarkoittaa yhtä matkakokonaisuutta tietyllä yhtenäisellä aikavälillä. Matkakuluiksi hyväksytään julkisilla kulkuvälineillä tehtävät matkat. Tukea ei siis saa kilometrikorvauksiin, polttoainekuluihin eikä auton vuokraamiseen.

HSJ:n toimisto viestii lomatukihaun tuloksista tukea hakeneille viimeistään perjantaina 8.3. Lomatuki maksetaan loman toteutumisen jälkeen HSJ:n toimistolta kuitteja vastaan toimiston keskikesään ajoittuvan lomakauden ulkopuolella. Loppuvuodesta käytettävien tukien osalta kuitit on toimitettava viimeistään 15.1.2025, jotta ne ehtivät vuoden 2024 kirjanpitoon. Varaukset majoituksista ja matkoista, joihin tukea käytetään, tekee tuen saanut jäsen itse, jolloin kuittien selvittäminen on selkeää.

Lomatuen saamisessa on kolmen vuoden karenssi. Sen mukaisesti kotimaan lomatukea vuonna 2024 saavat voivat saada sitä seuraavan kerran vuonna 2027. Lomatukea vuonna 2023 saaneet voivat saada sitä seuraavan kerran vuonna 2026.

Hae lomatukea alkaen 7.2. ja viimeistään 29.2.!

 


Share in X Share in Facebook