Magazine Symposium 2023

Etusivu > Ajankohtaista > Magazine Symposium 2023

Miten tehdä hidasta journalismia, kun on koko ajan kiire?

Share in X Share in Facebook

Vielä ehdit ilmoittautua aikakausalaa kokoavaan Magazine Symposiumiin, jonka teemana on tänä vuonna hidas journalismi. Maksuton seminaari järjestetään tiistaina 21.11. kello 8.30-12 Haaga-Helian auditoriossa Pasilassa, ja se striimataan myös verkkoon.

Symposiumissa kuulemme, mitä hidas journalismi tarkoittaa esimerkiksi Suomen Kuvalehden toimittajalle Aurora Rämölle, A-lehtien tuottajalle Sammeli Heikkiselle ja valokuvaaja Outi Törmälälle. Päätoimittaja Anni Valtonen ja AD Katja Merisalo kertovat arvovalinnoista Maailman Kuvalehden sisällön suunnittelussa. Sarjayrittäjä ja toimittaja Sami Kuusela puolestaan pohtii tekoälyn ja hitaan journalismin yhteyksiä.

Entä mitä hidas journalismi tarkoittaa sinulle? Vastaa seminaarin ennakkokyselyyn ja kerro. Anonyymeja vastauksia käytetään osana symposiumin ohjelmaa. Jätä vastauksesi ennen seminaaripäivää 21.11.

Magazine Symposium on maksuton HSJ:n, Aikakausmedian ja Aikakauslehtien päätoimittajien jäsenille. Voit osallistua tapahtumaan livenä tai verkossa. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu paikan päälle viimeistään 16.11. kello 12.
Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 20.11. kello 10.


Share in X Share in Facebook