Perhepäivä Museo Leikissä – ilmoittaudu mukaan!

Etusivu > Ajankohtaista > Perhepäivä Museo Leikissä – ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma HSJ:n jäsenille perheineen lauantaina 15.4. kello 13 alkaen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 4.4.!

Tweet in Twitter Share in Facebook

Tuo perheesi tutustumaan ja puuhaamaan iltapäiväksi Museo Leikkiin! HSJ tarjoaa lauantaina 15.4. opastuksen museon päänäyttelyyn ja Neppis-työpajan, jossa kootaan oma neppisauto. Lopuksi tarjoamme kahvit/mehut ja keksit museon kahvilassa.

Museon päänäyttelyssä Leikin laboratoriossa on esillä leluja eri aikakausilta, mutta siihen kuuluu myös toiminnallisia osia, kuten vanhanajan lelukauppa, jättinalle ja taikametsä. Museo Leikki sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeen pihapiirissä Espoon Tapiolassa.

Perhepäivän ohjelmassa on opastuksen ja työpajan kokonaisuus, joka järjestetään kolme kertaa peräkkäin. Kuhunkin kokonaisuuteen mahtuu 15 osallistujaa. Opastus ja työpaja kestävät yhteensä tunnin. Aloitusajankohdat ovat kello 13, kello 13.30 ja kello 14. Valitse perheellesi sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan!

Pressikortti oikeuttaa vapaaseen pääsyyn museoon, ja myös alle 18-vuotiailta ja yli 70-vuotiailta sisäänpääsy on ilmainen. Muilta aikuisilta pääsymaksu museoon on 12 e tai Museokortti.

Tervetuloa! Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 4.4.

Jos tapahtuma on täynnä tai ilmoittautuminen on päättynyt, kysy peruutuspaikkoja toiminnanjohtaja Nina Erholta, nina.erho(at)hsj.fi!


Tweet in Twitter Share in Facebook