Henkilöstöuutisia

Etusivu > Ajankohtaista > Henkilöstöuutisia

Kuluneena syksynä HSJ:ssa rekrytoitiin uusia työntekijöitä. Toiminnanjohtajaa sijaistava Nina Erho ja koulutuskoordinaattori Laura Vuoma aloittavat työt tammikuussa.

Share in X Share in Facebook

Helsingin Seudun Journalisteissa haettiin osa-aikaista koulutuskoordinaattoria, sillä vuodesta 2019 opintosihteerinä toiminut Riitta Lehtimäki jää eläkkeelle joulukuussa. Tehtävään valittiin taiteen maisteri Laura Vuoma. Lauralla on monipuolinen tausta valokuvaajana, kouluttajana ja koulutusten tuottajana, viestijänä sekä sisällöntuottajana ja tuoretta työkokemusta myös kustannusalalta.

Toiminnanjohtaja Johanna Sillanpää jää vuoden mittaiselle perhevapaalle 13.2.2023. Sijaiseksi valittiin monien jäseniemme tuntema filosofian maisteri Nina Erho. HSJ:ssa aloittaessaan Nina jää työvapaalle Journalistin toimittajan tehtävästä. Ninalla on kokemusta myös Journalistiliiton tapahtumatuotannon ytimestä, sillä hän sijaisti liiton koulutuspäällikköä vuosina 2019–2020.

Laura aloittaa työssään 9.1., Nina 16.1.2023. Lämpimästi tervetuloa tiimiimme molemmille!

Riittaa kiitämme monipuolisista, jäseniemme arvostamista ammatillisista koulutuksista sekä luotettavasta työtoveruudesta. Toivotamme Ridelle onnellisia ja sopivasti kirjoitustyöntäyteisiä eläkepäiviä!

Riita Lehtimäki ja Laura Vuoma Haaga-Helialla järjestyssä Magazine Symposiumissa marraskuussa 2022.

 

 


Share in X Share in Facebook