Vuosikokouksen valinnat

Etusivu > Ajankohtaista > Vuosikokouksen valinnat
Share in X Share in Facebook

20.3. pidetty Helsingin Seudun Journalistien vuosikokous vedettiin vauhdikkaasti kahdessa tunnissa hyviä päätöksiä ja valintoja tehden.

Kokousväki vahvisti HSJ:n sääntöjen mukaisesti vuosikokouksen edellyttämät asiat: vuosikertomuksen ja toimintasuunnitelman sekä tuloslaskelman ja budjetin. Tänä vuonna HSJ:n jäsenpalvelujen kirjoa laajennetaan entisestään ja yhdistyksen visuaalisen ilmeen kirkastamista jatketaan. Myös epätyypillisessä työssä olevien asemaan pureudutaan pontevasti.

Henkilövalintoja edeltävät esittelypuheenvuorot olivat mykistäviä: niin paljon osaamista, kokemusta ja taitoa uusilla hallituksen jäsenillä on!
Uusiksi HSJ:n hallituksen jäseniksi valittiin Fanny Fröman, Satu Mellanen, Hannele Peltonen, Päivi Puustinen ja Jukka Vuorio. Jatkokaudelle hallitukseen valittiin Jarmo Hankivaara ja Katja Lamminen.

HSJ:n vuosikokous valitsi myös Aikakauslehdentoimittajain säätiön hallituksen jäseniä. Uusina aloittavat Kari Kortelainen, Riitta Lehtimäki ja Hanna Vilo. Hallituksessa jatkoon valittiin Seija Holtari ja Marko Korhonen.


Share in X Share in Facebook