Johanna Sillanpää HSJ:n toiminnanjohtajaksi

Etusivu > Ajankohtaista > Johanna Sillanpää HSJ:n toiminnanjohtajaksi
Johanna Sillanpää aloittaa HSJ:ssa 1.3.

HSJ:n toiminnanjohtajaksi on valittu 19 hakijan joukosta FM, HuK Johanna Sillanpää, 38.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Sillanpää on työskennellyt järjestöissä eri tehtävissä vuodesta 2013 alkaen muun muassa Suomen PEN ry:n toiminnanjohtajana ja Kirjallisuuden vientikeskus FILIn projektitehtävissä ja tiedottajana. Viimeksi Sillanpää on toiminut Journalistiliiton perustaman Mediakunnan  toiminnanjohtajan perhevapaan sijaisena.

Lisäksi hänellä on kokemusta projektikoordinaattorin ja -tutkijan tehtävistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta.

Järjestötyössä Sillanpäätä kiehtoo erityisesti kohtaamiset ihmisten kanssa. Viestintä ja sen kehittäminen, kampanjasuunnittelu ja toimintastrategioiden miettiminen ovat mieluisia tehtäviä, ja hän odottaakin pääsevänsä kehittämään toimintaa, kuten miettimään uusia etäajan toimintamuotoja ja keinoja tehostaa jäsenhankintaa.

Tärkeitä henkilökohtaisia arvoja Sillanpäälle ovat sananvapaus, ihmisoikeudet ja tasa-arvo niin työ- kuin muussakin elämässä. Alan ihmisten turvallisuus sekä julkisen keskustelun moniäänisyyden turvaaminen ovat Sillanpään mielestä tämän ajan tärkeitä tavoitteita.

___________________________

Johanna Sillanpää, 38

  • HSJ:n toiminnanjohtajaksi 1.3.2021
  • Filosofian maisteri, Tampereen yliopisto, humanististen tieteiden kandidaatti, Tampereen yliopisto
  • Asuu perheensä kanssa Vantaalla
  • Mieliharrastuksia kirjallisuus ja musiikki, on myös kiihkeä penkkiurheilija

Tweet in Twitter Share in Facebook