Uutisia vai mainoksia? Journalismin ja viestinnän kamppailu

Etusivu > Ajankohtaista > Uutisia vai mainoksia? Journalismin ja viestinnän kamppailu
Tweet in Twitter Share in Facebook

2.11.2020 järjestetyssä avoimessa yleisötilaisuudessa keskusteltiin siitä, missä kulkee uutisen ja tiedotteen raja? Voiko mediaan luottaa? Millaista on siirtyä journalistisesta työstä viestintäalalle tai päinvastoin?
Journalismin ja viestinnän suhdetta pohtivat Mikael Jungnerin johdolla vapaa kirjoittaja Kaarina Hazard, ammattiaktivisti Suvi Auvinen, journalisti, yrittäjä Jaakko Tapaninen sekä viestinnän dosentti Janne Matikainen, jonka tutkimusteemoja ovat mm. luottamus mediaan sekä sosiaalinen media viestintäympäristönä.

Keskustakirjasto Oodin Maijansalissa järjestetty tapahtuma oli osa Helsingin Seudun Journalistien juhlavuoden ohjelmaa.

Tapahtuma HSJ:n Facebookissa


Tweet in Twitter Share in Facebook