Kuulumisia HSJ:n vuosikokouksesta….

Marjaana Varmavuori valittiin HSJ:n uudeksi puheenjohtajaksi 

Helsingin Seudun Journalistien vuosikokous valitsi yksimielisesti Helsingin Sanomien toimittajan Marjaana Varmavuoren, 34, uudeksi puheenjohtajaksi.

Marjaana Varmavuorella on vankkaa osaamista: hän on toiminut HSY:n -> HSJ:n varapuheenjohtajana ja edustaa HSJ:tä muun muassa Journalistiliiton valtuustossa ja koulutusvaliokunnassa.

Varmavuori seuraa HSJ:n puheenjohtajan tehtävässä Jyrki Räikkää, joka ehti toimia HSY -> HSJ:n puheenjohtajana kuusi vuotta.

======
Salli-palkinto kolmelle

Kokouksessa jaettiin Salli-journalistipalkinto kolmelle ansioituneelle jäsenelle.

Palkinnon saivat:
Helsingin Sanomien toimitussihteeri Matti Huuskonen tunnustuksena hyvän hengen luomisesta työyhteisöön.
Otavan kustannustoimittaja Soila Kirkkala tunnustuksena elämäntyöstä idearikkaana ja osaavana ammattilaisena sekä miellyttävänä kollegana.
Seura-lehden toimittaja Hannu Toivonen tunnustuksena elämäntyöstä rohkeana, inhimillisenä ja elitismistä vapaana journalistina.
Kunkin palkinon suuruus on 1000 euroa.

Hanne Aho taputettiin jatkokausikandidaatiksi

Raikuvien aplodien saattelemana HSJ:n vuosikokousväki päätti esittää Hanne Aholle jatkokautta Journalistiliiton puheenjohtajaksi.
Linkki Journalistin juttuun

Fraasi-kuoromme esiintyi

Ennen virallisen kokouksen alkua kokousväki herkistyi Fraasi-kuoron Minä suojelen sinua kaikelta -esitystä kuunnellen.  Mutta Liiton tyttö -laulussa oli jo hittibiisin imua, koskapa kuulijakuntakin yhtyi lauluun ilolla ja antaumuksella.
Fraasi-kuoro täyttää 23.3. vuoden. Ja jatkoesitys lienee jäsenistön yhteislauluillassa  jo ennen kuin kesä koittaa.

K.P. // 22.3.2018