HSJ:n toimisto kesätauolla

Etusivu > Ajankohtaista > HSJ:n toimisto kesätauolla
Kuva Suomenlinnasta, Johanna Sillanpää/HSJ.

Toimistomme hiljenee kesänviettoon juhannuksesta. Palaamme töiden pariin ladatuin akuin elokuussa! Apua jäsenyyteen ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa saa kesälläkin Journalistiliitosta.

 

Share in X Share in Facebook

Journalistiliiton jäsenasiapäivystys palvelee läpi kesän. Jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja pressikorttiin liittyvissä asioissa voi soittaa numeroon 09 6122 3333 maanantaisin kello 10–11.30 ja tiistaista perjantaihin kello 9–11.30. Päivystysajan ulkopuolella lähetä sähköposti osoitteeseen jasenasiat (a) journalistiliitto.fi.

Oman työn ehtoihin ja lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä auttaa liiton laki- ja työehtoneuvonta. Neuvontaa saa numerosta 044 7555 000 kello 13–16, heinäkuussa kello 13–15. Sähköpostiyhteys on lakineuvonta (at) journalistiliitto.fi.


Share in X Share in Facebook