HSJ:n kevään apurahat haussa 18.3. alkaen!

Etusivu > Ajankohtaista > HSJ:n kevään apurahat haussa 18.3. alkaen!

Olisiko aika laittaa uusia oppeja itämään? Tai kaipaavatko ruostumaan päässeet taidot kiillotusta? Helsingin Seudun Journalistien rahaston kevään 2024 apurahat ovat nyt jäsenten haettavissa, aikaa on sunnuntaihin 7.4. kello 24 asti.

Share in X Share in Facebook

Apurahoja myönnetään omaa ammattialaa sivuaviin opintoihin, kirjahankintoihin ja yleissivistävään itsensä kehittämiseen. Lue uusimmasta Lööpistä kolme tarinaa siitä, mihin apurahaa voi saada.

Apurahan voi siis saada moneen hyvin perusteltuun tarkoitukseen, mutta rajoituksiakin on. Jotta et tee turhaa työtä, tarkista apurahasivun HSJ:n rahaston kohdalta mihin apurahoja ei myönnetä. Sivulta löytyy myös linkit viimeksi myönnettyihin apurahoihin.

Stipendiä haetaan tällä lomakkeella.

Hakuaika alkaa maanantaina 18.3. ja päättyy sunnuntaina 7.4. kello 24, jolloin hakemuksen viimeistään on oltava perillä. Liian aikaisin tai myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Hoitokunta päättää saajista 3-4 viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Pari vinkkiä

  • Perustelut ratkaisevat: vakuuta stipendihoitokunta siitä, että juuri tämä hanke on sinulle tärkeä. Yhden virkkeen perustelu antaa kuvan hutaisten tehdystä hakemuksesta.
  • Hae kohtuullista summaa. Suurin osa HSJ:n myöntämistä apurahoista on suuruudeltaan 50-500 euroa. Isoimmat summat ovat liikkuneet 700-800 eurossa. Kuluista pitää toimittaa kuitit.
  • Älä täytä hakemusta linkeillä. Hoitokunta lukee vain hakemukset eikä kahlaa nettiä. Hakijan on annettava kaikki oleelliset tiedot hakemuksessa.

Lisätiedot: jaana.virtanen@hsj.fi


Share in X Share in Facebook