Oletko Sinä etsimämme osa-aikainen koulutuskoordinaattori?

Etusivu > Ajankohtaista > Oletko Sinä etsimämme osa-aikainen koulutuskoordinaattori?
Kuvassa toteutetaan kirjainfonttia ristipistotyönä HSJ:n kurssilla
HSJ:n typografiakurssilla syyskuussa 2022 ristipisteltiin fontteja. Kuva: Riitta Lehtimäki.

Koulutuskoordinaattorin hakuaikaa on jatkettu 30. syyskuuta saakka!

Helsingin Seudun Journalistit on yli 4000 media- ja kustannusalan ammattilaisen, opiskelijan ja eläkeläisen aktiivinen ammattiyhdistys. Valvomme jäsentemme etuja työmarkkinoilla sekä tarjoamme heille ammatillista koulutusta ja virkistystä. Yhdistyksemme kuuluu Suomen Journalistiliittoon.

Ammatilliset koulutukset ovat kiitetyimpiä jäsenpalveluitamme. Nyt etsimme idearikasta ja näkemyksellistä koulutuskoordinaattoria osa-aikaiseen 9.1.2023 alkavaan työsuhteeseen nykyisen opintosihteerimme siirtyessä eläkkeelle loppuvuodesta 2022.

Lue koko ilmoitus ja täytä hakulomake.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Koulutuskoordinaattorina vastaat HSJ:n koulutusten tuotannosta aina suunnitteluvaiheesta käytännön toteutukseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään alamme ammatillista koulutustarjontaa ja verkostoitumaan laajasti.

Työhösi voi kuulua myös muita tehtäviä, kuten virkistystapahtumien järjestämistä tai harrasteryhmien toiminnan koordinointia. Koulutuskoordinaattori on osa pientä tiimiä, johon kuuluvat lisäksi toiminnanjohtaja ja hallintopäällikkö. Työskentelemme toisiamme sparraten ja tukien. Ideointiapuna sinulla on myös jäsenistämme koostuva koulutusvaliokunta.

Koulutuskoordinaattorin työaika on kaksi päivää viikossa (60 h/kk). Suunnittelu- ja valmistelutyötä voit tehdä joustavasti muiden töiden tai opintojen ohella, sillä työ on joustavaa hybridityötä. Itse koulutustapahtumat pidetään iltaisin ja koulutuskoordinaattori on niissä läsnä.

Toivomme hakijoita erilaisista ammatillisista taustoista. Voit olla myös opiskelija, jos sinulla on näyttöjä työelämästä joltakin työn kannalta keskeiseltä alalta. Olet sujuva kommunikoija, joka viestii monimediaisesti. Et hätkähdä, jos korona lyö kapuloita rattaisiin eikä etätapahtumien järjestäminen jää kiinni teknisten taitojen puutteesta. Kaksikielisessä yhdistyksessä arvostamme myös ruotsin kielen taitoa.

Koulutuskoordinaattorille maksetaan Journalistiliiton lehdistön työehtosopimuksen mukainen korvaus. Työsuhde-etuihimme kuuluvat työterveyshuolto, lounas- ja kulttuuri- tai liikuntaetu. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme siinä 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhde alkaa 9.1.2023. Jos perehdytys sovitaan pidettäväksi ennen työsuhteen alkua, se on palkallinen.

Kerro meille, mikä tekee sinusta sopivan juuri tähän tehtävään. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä siihen CV:si. Hakuaika päättyy 30.9. Haastattelemme hakijoita lokakuun aikana ja päätökset tehdään lokakuun loppuun mennessä.

Lisätietoja antavat:

Toiminnanjohtaja Johanna Sillanpää, johanna.sillanpaa@hsj.fi, puh. 0505522045

Puheenjohtaja Marjaana Varmavuori, marjaana.varmavuori@hs.fi, puh. 0505454130


Tweet in Twitter Share in Facebook