HSJ:n rahaston apurahat haussa!

Etusivu > Ajankohtaista > HSJ:n rahaston apurahat haussa!
Apurahaa voi saada erilaisiin opintoihin ja kursseihin, kirjahankintoihin tai vaikka oman harrastuksen syventämiseen – hyvillä perusteluilla.

Kaipaavatko ruostuneet taidot kiillotusta vai houkuttaako kokonaan uuden oppiminen? Tee tavoitteista totta ja hae kulujen kattamiseen apurahaa! Helsingin Seudun Journalistien rahaston syksyn 2022 apurahat ovat jäsenten haettavissa 2.10. klo 24 asti!

Tweet in Twitter Share in Facebook

Apurahoja myönnetään omaa ammattialaa sivuaviin opintoihin, kirjahankintoihin ja yleissivistävään itsensä kehittämiseen.

Apurahan voi saada hyvin moneen eri tarkoitukseen, mutta rajoituksiakin on. Jotta et tee turhaa työtä, tarkista apurahasivun HSJ:n rahaston kohdalta mihin apurahoja ei myönnetä. Sivulta löytyy myös esimerkkejä hankkeista, joihin tukea on viimeksi myönnetty.

Stipendiä haetaan tällä lomakkeella

Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.10. klo 24, jolloin hakemuksen viimeistään on oltava perillä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Pari vinkkiä

  • Perustelut ratkaisevat: vakuuta stipendihoitokunta siitä, että juuri tämä hanke on sinulle tärkeä. Yhden virkkeen perustelu antaa kuvan hutaisten tehdystä hakemuksesta.
  • Hae kohtuullista summaa. Suurin osa HSJ:n myöntämistä apurahoista on suuruudeltaan 50-500 euroa. Isoimmat summat ovat liikkuneet 700-800 eurossa. Kuluista pitää saada ja toimittaa kuitit.
  • Hakijan on annettava kaikki oleelliset tiedot hakemuksessa. Hoitokunta lukee vain hakemukset eikä kahlaa nettiä, älä siis täytä hakemustasi linkeillä.

Lisätiedot: jaana.virtanen@hsj.fi


Tweet in Twitter Share in Facebook