HSJ:n syksyn apurahat haussa. Hae 5.9. mennessä!

Etusivu > Ajankohtaista > HSJ:n syksyn apurahat haussa. Hae 5.9. mennessä!

Olisiko aika uuden oppimiseen tai vanhojen tietojen ja taitojen petraamiseen? Miksi et hakisi pyrintöjesi rahoittamiseksi apurahaa? Helsingin Seudun Journalistien rahaston syksyn 2021 apurahat ovat jäsenten haettavissa 5.9. klo 24 asti!

Tweet in Twitter Share in Facebook

Apurahoja myönnetään omaa ammattialaa sivuaviin opintoihin, kirjahankintoihin ja yleissivistävään itsensä kehittämiseen.

Apurahan voi saada hyvin moneen eri tarkoitukseen, mutta rajoituksiakin on. Jotta et tee turhaa työtä, tarkista apurahasivun HSJ:n rahaston kohdalta mihin apurahoja ei myönnetä. Sivulta löytyy myös esimerkkejä hankkeista, joihin tukea on viimeksi haettu ja myönnetty.

Stipendiä haetaan tällä nettilomakkeella

Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.9. klo 24, jolloin hakemuksen viimeistään on oltava perillä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Pari vinkkiä

Perustelut ratkaisevat: vakuuta stipendihoitokunta siitä, että juuri tämä hanke on sinulle tärkeä.
Hae kohtuullista summaa. Suurin osa HSJ:n myöntämistä apurahoista on suuruudeltaan 50-500 euroa. Tätä isompia myönnetään vain muutamia vuodessa, ja nekin ovat suurimmillaan 700-800 euroa.
Älä täytä hakemustasi linkeillä, sillä hoitokunta ei kahlaa nettiä, vaan hakijan on annettava oleelliset tiedot hakemuksessa.

Lisätiedot: jaana.virtanen@hsj.fi


Tweet in Twitter Share in Facebook