Hae HSJ:n apurahaa! Aikaa 25.4. asti

Etusivu > Ajankohtaista > Hae HSJ:n apurahaa! Aikaa 25.4. asti

Mikä on sinun intohimosi? Mistä haluat oppia lisää? Helsingin Seudun Journalistien rahaston kevään 2021 apurahat ovat jäsenten haettavissa 25.4. klo 24 asti!

Tweet in Twitter Share in Facebook

Apurahoja myönnetään omaa ammattialaa sivuaviin opintoihin, kirjahankintoihin ja yleissivistävään itsensä kehittämiseen.

Stipendiä haetaan nettilomakkeella

Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.4. klo 24, jolloin hakemuksen viimeistään on oltava perillä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Apurahan voi saada hyvin moneen eri tarkoitukseen, mutta rajoituksiakin on. Jotta et tee turhaa työtä, tarkista apurahasivun HSJ:n rahaston kohdalta mihin apurahoja ei myönnetä. Sivulta löytyy myös esimerkkejä hankkeista, joihin tukea on viimeksi haettu ja myönnetty.

Pari vinkkiä

Perustelut ratkaisevat. Vakuuta stipendihoitokunta siitä, että juuri tämä hanke on sinulle tärkeä.
Hae kohtuullista summaa. Suurin osa HSJ:n myöntämistä apurahoista on suuruudeltaan 50-500 euroa. Tätä isompia myönnetään vain muutamia vuodessa, ja nekin ovat suurimmillaan 700-800 euroa.
Ei pelkkiä linkkejä. Älä täytä hakemustasi linkeillä. Hoitokunta ei ehdi kahlata nettiä, vaan hakijan eli sinun on annettava oleelliset tiedot hakemuksessa.

Lisätiedot: jaana.virtanen@hsj.fi


Tweet in Twitter Share in Facebook