SAL:n säätiön apurahat haettavissa

Etusivu > Ajankohtaista > SAL:n säätiön apurahat haettavissa

Kiinnostaako oppiminen?
Kaipaavatko taitosi päivitystä?

Aikakauslehdentoimittajain säätiön apurahat ovat haettavissa
1.11.–30.11.2020.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Apurahoja voivat hakea kaikki HSJ:n jäsenet. Niiden saajat ja suuruudet päättää säätiön hallitus stipendityöryhmän esityksestä. Jaossa painotetaan säätiön hallituksen linjaamia perusteita, joilla hakijan asema ja kilpailukyky työmarkkinoilla – jos mahdollista – entisestään paranevat.

Apurahoja voi saada ja hakea moniin mielekkäisiin tarkoituksiin: erilaisiin ammattitaitoa kartuttaviin kursseihin ja matkoihin tai vaikkapa kirjallisiin hankkeisiin. Apurahoja ei sen sijaan myönnetä työnantajan maksettavaksi kuuluviin tarkoituksiin ja työvälineisiin.

Päätökset apurahan saajista tehdään vuoden 2021 alussa.
Apurahat maksetaan kuitteja vastaan.

Lisätietoja antaa säätiön stipendiasiamies Johanna Liukkonenjomppisliukkonen@gmail.com
puh. 050 4144 653

Apurahaa haetaan tällä lomakkeella

 


Tweet in Twitter Share in Facebook