HSJ hakee Lööppi-lehdelle tuottajaa!

Etusivu > Ajankohtaista > HSJ hakee Lööppi-lehdelle tuottajaa!

Helsingin Seudun Journalistit (HSJ) julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvää 32-sivuista Lööppi-lehteä. Nykyisen päätoimittaja-tuottajan jäädessä eläkkeelle haemme lehdelle nyt tuottajaa. Lehteä on aiemmin tuottanut ja päätoimittanut yhdistyksen toiminnanjohtaja. Kasvaneen työmäärän vuoksi lehden tuottaminen hankitaan jatkossa ostopalveluna.

Lehden tuottaja kutsuu yhdistyksen julkaisuryhmän koolle ideoimaan seuraavan lehden sisältöä. Suunnittelukokouksissa tehtävänä on osallistua ideointiin sekä kirjoittaa kokousmuistio, jonka pohjaltaon laadittava tilattavien juttujen briiffit.
Työtehtäviin kuuluu juttujen, valokuvien ja kuvitusten tilaaminen. Myös editointi on erittäin tärkeä ja keskeinen osa työtä. Tuottaja käsittelee jutut yhdessä lehden päätoimittajan kanssa.

Vedosvaiheessa tuottaja tarkastaa vedokset, tekee tarvittavat korjaukset ja kirjoittaa kuvatekstit ja nostot. Hän vastaa lehden trafiikista ja tekee läheistä yhteistyötä päätoimittajan ja graafikon kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet idearikas, rautainen editoija ja taitava kirjoittaja. Et hätkähdä kiirettä etkä yllättäviä tilanteita. Osaat organisoida, pitää aikatauluista kiinni ja toimia tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Vuonna 2020 tuottamistehtävä käsittää poikkeuksellisesti vain yhden lehden ajalla 1.6.–15.9. Vuonna 2021 tehtäviin kuuluu kolmen lehden tuottaminen erillisinä jaksoina ajalla huhtikuusta joulukuuhun. Vuoden ensimmäinen lehti sisältää yhdistyksen vuosikokousasiakirjat, jotka tehdään HSJ:n toimistossa

  • Hakuaika päättyy 20.2.2020 kello 16.
  • Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakulomake.

Lisätietoja antavat:

  • Vastaava päätoimittaja Marjaana Varmavuori, arkisin kello 16.30–18 tai sähköpostiviestillä sovittuna muuna aikana, puh. 050 5454130, marjaana.varmavuori@gmail.com
  • Toiminnanjohtaja (nykyinen päätoimittaja-tuottaja) Kaija Plit, ma–to kello 14–16, puh. 050 439 4538, kaija.plit@hsj.fi.
Tweet in Twitter Share in Facebook
Tweet in Twitter Share in Facebook