Riitta Lehtimäki HSJ:n opintosihteeriksi

Etusivu > Ajankohtaista > Riitta Lehtimäki HSJ:n opintosihteeriksi

HSJ:n hallitus valitsi yhdistyksen opintosihteeriksi filosofian maisteri Riitta Lehtimäen, 59. Hän aloittaa tehtävässä 1. tammikuuta.
Tehtävä on osa-aikainen ja kestää toukokuun loppuun.

Tweet in Twitter Share in Facebook

Lehtimäki on toiminut journalistina vuodesta 1983. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toimittajana Kotiliedessä ja Annassa, toimituspäällikkönä Avussa ja päätoimittajana Vivassa. Hän on myös perustanut Maalla-lehden.

Journalistien ammatillinen koulutus on Lehtimäelle sydämen asia. SAL:n puheenjohtajana 2000 – 2003 hän toimi aktiivisesti sen hyväksi, että Taideteolliseen korkeakouluun saatiin aikakauslehtimaisterin koulutusohjelma. Jokesin hallituksessa hän on perehtynyt journalistien koulutustarpeisiin 10 vuotta.

Opintosihteerinä Lehtimäki tuottaa HSJ:n jäsenille ensisijaisesti ammatillista koulutusta.
”Journalistien ja kustannustoimittajien koulutus on erityisen tärkeää, jotta jäsenistön ammattitaito vastaisi paremmin koko ajan työelämän lisääntyviin ammattitaitovaatimuksiin”, Riitta Lehtimäki sanoo.


Tweet in Twitter Share in Facebook