Riitta Lehtimäki HSJ:n opintosihteeriksi

Etusivu > Ajankohtaista > Riitta Lehtimäki HSJ:n opintosihteeriksi

HSJ:n hallitus valitsi yhdistyksen opintosihteeriksi filosofian maisteri Riitta Lehtimäen, 59. Hän aloittaa tehtävässä 1. tammikuuta.
Tehtävä on osa-aikainen ja kestää toukokuun loppuun.

Share in X Share in Facebook

Lehtimäki on toiminut journalistina vuodesta 1983. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toimittajana Kotiliedessä ja Annassa, toimituspäällikkönä Avussa ja päätoimittajana Vivassa. Hän on myös perustanut Maalla-lehden.

Journalistien ammatillinen koulutus on Lehtimäelle sydämen asia. SAL:n puheenjohtajana 2000 – 2003 hän toimi aktiivisesti sen hyväksi, että Taideteolliseen korkeakouluun saatiin aikakauslehtimaisterin koulutusohjelma. Jokesin hallituksessa hän on perehtynyt journalistien koulutustarpeisiin 10 vuotta.

Opintosihteerinä Lehtimäki tuottaa HSJ:n jäsenille ensisijaisesti ammatillista koulutusta.
”Journalistien ja kustannustoimittajien koulutus on erityisen tärkeää, jotta jäsenistön ammattitaito vastaisi paremmin koko ajan työelämän lisääntyviin ammattitaitovaatimuksiin”, Riitta Lehtimäki sanoo.


Share in X Share in Facebook