Jäseneksi

Jäseneksi
Suomen Journalistiliittoon kuulutaan jäsenyhdistysten kautta. Helsingin Seudun Journalistit (HSJ) on yksi Journalistiliiton jäsenyhdistyksistä. Siihen kuuluu pääkaupunkiseudulla tai muualla Uudellamaalla työskenteleviä tai asuvia, sanomalehdissä, aikakauslehdissä, asiakaslehdissä, verkkolehdissä, kuvatoimistoissa ja uutistoimistoissa työskenteleviä työsuhteisia journalisteja. Jäseneksi voidaan hyväksyä myös erilaisissa viestintätehtävissä työskenteleviä työsuhteisia henkilöitä sekä journalismin tai viestintäalan opiskelijoita ja opettajia.

Helsingin Seudun Journalistit -yhdistyksen jäsenyyttä haetaan hakemalla Suomen Journalistiliiton jäsenyyttä. Katso tarkemmin täältä

Työpaikan vaihto
Muista ilmoittaa jäsenlapveluihin, jos vaihdat työpaikkaa!

Jäsenyhdistyksen vaihto
Journalistiliiton jäsenet kuuluvat liiton jäsenyhdistyksiin sen perusteella, millaisessa välineessä he työskentelevät, missä asuvat ja tekevätkö työtä työsuhteessa vai freelancerina.  Pääkaupunkiseudulla ja laajastikin sen ympäristökunnissa työskentelevät tai asuvat lehdistön journalistit kuuluvat yleensä HSJ:hin. Radion ja televsion palveluksessa olevat kuuluvat Radio- ja televisiotoimittajien liittoon ja lehtialan freelancereille on puolestaan Suomen freelancer-journalistit ry.

Yhdistyksen vaihtoa voit hakea liiton verkkoasioinnissa