Mökkilomat

Mökkihaun/arvonnan tulokset on ilmoitettu sähköpostitse mökin saaneille 27.4. Mökkihakemuksia tuli 52 ja viikkoja oli jaossa 20.  Varasijalle jäi siten reilut 30 mökin hakijaa.
__________________________
HSJ tarjoaa jäsenilleen tuettuja mökkilomia. Valikoimassamme on neljä hyvin varustettua rantamökkiä Etelä- ja Keski-Suomessa juhannuksesta alkaen viitenä viikkona. Mökkiviikkoja on siten jaossa kaikkiaan 20. Ne alkavat ja päättyvät perjantaisin.

Mökin hakijan tulee olla HSJ:n jäsen ja hänen tulee myös itse lomailla mökillä. Mökkiviikon edelleenluovuttaminen tai vuokraaminen ei ole sallittua.
Mökkilomia jaetaan arpomalla hakijoille järjestys. Ensiksi sijoittuva saa ensisijaisesti toivomansa viikon ja seuraava jäljellä olevista, siten kuin jos hakijalle käypiä viikkoja on kunkin kohdalla jäljellä. Hakea kannattaa siten kaikkia itselle sopivia viikkoja ja mökkejä.
Mökkiarvonnassa on etusija niillä, jotka eivät ole olleet HSJ:n (HSY:n) tukemalla mökkilomalla kolmen viime kesän aikana. 
Saadusta mökkilomaviikosta ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse kahden viikon kuluessa haun päättymisestä.  Mökkiarvonta suoritetaan kaikkien 18.4. mennessä  mökkihakemuksen jättäneiden kesken. Myöhemminkin jätettyjä hakemuksia voidaan ottaa huomioon jos tilaa on tai peruutuspaikkoja täytettäessä.

Mökkien esittelyt
Tiedot perustuvat Lomarengas Oy:n tietoihin eikä HSJ vastaa niiden paikkansapitävyydestä. Tarvitessasi yksityiskohtaisia tietoja mökeistä, ota yhteys Lomarenkaaseen. Klikkaamalla kunkin mökin nimeä, näet sen tarkemmat tiedot Lomarenkaan sivulla. Nimen perässä oleva numero on mökin numero Lomarenkaan järjestelmässä.

 • NOKIKANA, Parainen (8037)
  jäsenhinta 370 € / vko
  aloituspäivät 23.6., 30.6., 7.7., 14.7., 21.7.
  2 + 3 henkilöä, 55.0 m²
  1 makuuhuone, Suihku, EkoWC
  lemmikkieläin sallittu
  ei tupakointia
  Helsinkiin 175 km
  Hirsirakennus 1997, keittiö, olohuone kerrosvuode, makuuhuone 2 vuodetta, takkahuone/pukuhuone vuodesohva, sauna, eteinen, 2 lasikuistia. Mökissä on ilmastointilaite (lämpöpumppu). Mökki sijaitsee savipohjaisen Hirsjärven äärellä. Rannassa on rantasauna ja oma soutuvene. Mökki sijaitsee mökkikylässä, jossa on yhteensä 7 mökkiä. Mökeillä on yhteisranta, jossa on kaksi laituria. Tontit ovat tasaisia, rantaan on jyrkähkö rinne.  Hyvät kalavedet, omistajalta on vuokrattavissa vene ja moottori (5 hp) sekä perämoottori soutuveneeseen.
  Hae mökkiviikkoa 

 • RANTATALO, Somero (6899)
  jäsenhinta 480 € / vko
  aloituspäivät 23.6., 30.6., 7.7., 14.7., 21.7.
  2 + 4 henkilöä , 106.0 m²
  1 makuuhuone, suihku,  1 Wc
  lemmikkieläin sallittu
  ei tupakointia
  Helsinkiin 105 km
  Hirsirakennus 1997, keittiö, olohuone kerrosvuode, makuuhuone 2 vuodetta, takkahuone/pukuhuone vuodesohva, sauna, eteinen, 2 lasikuistia. Mökissä ilmastointilaite (lämpöpumppu).  Erillinen rantasauna, jossa takkahuone vuodesohva, sähkövalo ja -lämmitin, sauna. Aurinkoinen ja valoisa peltojen ympäröimä etelänpuoleinen rantatontti. Makuuhuoneen lisäksi myös takkahuone ja olohuone ovat ovella eristettyjä keittiö- ja wc-tiloista.  Kesällä 2+6 henkilöä. Hirsijärvi 40 m (pituus 15 km, leveys 100 m), syvä, hiekoitettu savipohja, oma vene.
  Hae mökkiviikkoa 

 • AURINKORANTA, Petäjävesi (5781) (UUSI tarjonnassamme )
  Jäsenhinta 440 € / vko
  aloituspäivät 23.6., 30.6., 7.7., 14.7., 21.7.
  4+ 2 henkilöä, 89.0 m²
  2 makuuhuonetta, suihku, 1 Wc
  lemmikkieläin sallittu (lisämaksu)
  ei tupakointia
  Helsinkiin 270 km
  Hirsirakennus 1993, remontoitu 2012, keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta 2 vuodetta kummassakin, makuuparvi (12 m²) 2 patjaa, pesuhuone, pukuhuone, sauna (sähkökiuas), avokuisti. Jääkaappi on Jenkkikaappi. Saatavana 2 lisävuodepaikkaa eri maksusta.  Rantasauna (9 m²), jossa on puulämmitteinen kiuas. Perinteinen hirsimökin ja rantasaunan kokonaisuus järven rannalla. Alueella hyvät ulkoilu- ja retkeilymaastot. Myös sieni- ja marjamaastot lähellä. Metsästysmahdollisuus eri sopimuksesta.  Omistajalta saatavissa tarvittaessa lapselle matkasänky ja syöttötuoli.  Mökki sijaitsee Lomaässän väljästi rakennetussa mökkikylässä maalaismaisemassa. Alueella mm. A-oikeuksin varustettu ruokaravintola ja tanssilava, jossa tanssit kerran viikossa.  Lisämaksu koirista 20 €/koira maksetaan paikan päällä.
  Hae mökkiviikkoa 
 • POLARIA, Forssa (7299) (UUSI tarjonnassamme)
  Jäsenhinta 360 € / vko
  aloituspäivät 23.6., 30.6., 7.7. sekä 21.7., 28.7.  
  (Huomaa, että tähän mökkiin ei ole saatavissa 14.7. alkavaa viikkoa, mutta sen sijaan vielä 28.7. alkava viikko)
  4+ 4 henkilöä, 80.0 m²
  2 makuuhuonetta, Suihku, 1 Wc
  ei tupakointia
  ei lemmikkieläimiä
  Helsinkiin 145 km
  Hirsimökki 2002, tupakeittiö, makuuhuone 2 vuodetta, makuuhuone parivuode, parvella 4 patjaa, pesuhuone, pukuhuone, sauna, avokuisti.
  Mukava hirsimökki aurinkoisella tontilla. Kaasulla toimiva grilli kodassa. Ympärillä rauhallista maaseutua. Lenkkeilypolkuja ja marja-/sienimaastoja lähistöllä.
  Tekolammen rannalla lisäksi naapurimökki. Molemmilla mökeillä on kuitenkin oma ranta ja piha. Mökkien välissä on puita ja puuvaja.
  Tekolampi 30 m (pituus 100 m, leveys 50 m), syvä, kova hiekoitettu savipohja, pieni vene (jolla) yhteiskäytössä toisen mökin kanssa.
  Hae mökkiviikkoa