Jäsenmatkat

HSJ järjestää vuosittain jäsenmatkan. Matkat ovat jäsenille edullisia, sillä yhdistys tukee niitä taloudellisesti. Jäsenmatkoilla on journalistista ohjelmaa, kuten tapaamisia paikallisten kollegoiden kanssa ja vierailuja yhteiskunnallisesti ja kulttuurisesti kiinnostaviin kohteisiin.
Esimerkiksi syksyn 2016 opintomatka suuntautui Georgian Tbilisiin. Matkalla tavattiin georgialaisia journalisteja ja politiikan tutkija, perehdyttiin Georgian värikkääseen lähihistoriaan ja Venäjä-suhteeseen. Matka oli erittäin suosittu ja vain pieni osa halukkaista mahtui sille. Suuren suosion vuoksi toteutamme toisen matkan Tbilisiiin 2016 syksyllä.

Viime vuosina jäsenmatkoja on tehty muun muassa Moskovaan, Madridiin, Istanbuliin, Dubrovnikiin, Reykjavikiin, Berliiniin, Tiranaan, Pietariin ja Prahaan ja Tbilisiin.

Onko Sinulla idea seuraavaksi matkakohteeksi? Lähetä perusteltu ehdotuksesi osoitteeseen toimisto@ hsy.info Ehdotuksesi tulee sitä varmemmin valituksi, mitä paremmat eväät Sinulla on tarjota sen toteuttamiseen: kontakteja,  sopivaa matkaohjelmaa tiedossa yms. ja olet halukas toimimaan vaikkapa  matkanjohtajana. Matkakohteen valintaan vaikuttavat luonnollisesti myös sen toteutuskelpoisuus kustannusten  ja lentoaikataulujen puolesta.